Polietilena Ranforsata

MATERIAL

TUBULATURA – Polietilena de calitate superioara

SISTEM FIXARE – otel vopsit

DIMENSIUNI TUB

Inaltime totala – 110 cm (utilizabil 100cm)

Ø Intern superior – 47 cm

Ø Intern inferior – 38 cm 

DIMENSIUNI CUVA INCARCARE

Inaltime 54 centimetri (utilizabil 50 cm)

Ø Intern superior – 48,5 cm 

Ø Intern inferior – 45 cm 

DIMENSIUNI SUPORT FIXARE

Inaltime 80 centimetri

Lungime 70 centimetri

Latime 72 centimetri

GREUTATI

8,4 kilograme – Tubul drept

5,7 kilograme – Cuva de incarcare

20 kilograme – Suportul de fixare

GROSIME MATERIAL TUB – 6mm

Tubulrile din polietilena de evacuat de gunoi  “LIGHTCHUTE” sunt o opțiune foarte economică și sigură pentru transferul deșeurilor de construcții de la etajele înalte la containerele de la nivelul străzii și sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea în medii urbane, datorită capacității lor bune de reducere a prafului și zgomotului. Ușurința de utilizare a tuburilor de moloz si deseuri din polietilena RUBI-KANGURO „LIGHTCHUTE” înseamnă că sunt recomandate pentru orice lucrare de construcție pe mai multe etaje. 

Fabricate în conformitate cu o formulă exclusivă, tubulatura din polietilena „LIGHTCHUTE” de la RUBI-KANGURO oferă o rezistență mai mare la impact față de orice chit tradițional de polietilenă și, prin urmare, o durabilitate mai mare. În plus, datorită interiorului ranforsat cu nervuri pe pereții săi de 6 mm grosime, tubulatura RUBI-KANGURO reduce uzura la abraziune.  Fricțiunea cu dărâmăturile si molozul este minimizată, iar uzura conului de jgheab este redusă, prelungind astfel durata de viață a produsului. 

Lanțurile tuturor modelelor de chute de gunoi “LIGHTCHUTE” sunt armate suplimentar, cu legături de 6 mm în diametru și respectă standardul DIN 763.

Deoarece sunt stivuibile, utilizatorii economisesc spațiu în stocare și sunt ușor de transportat. RUBI are o experiență de peste 65 de ani de instrumente de fabricație pentru industria construcțiilor. În această lungă perioadă de timp, produsele noastre au câștigat încrederea a milioane de utilizatori din întreaga lume.

Astăzi, RUBI continuă să proiecteze și să fabrice noi produse pentru a menține această încredere la cel mai înalt nivel posibil. Brandul Rubi, precum și produsele Rubi, sunt sinonime cu garanția calității și a satisfacției. Profesioniștii în construcții au încredere în noi și, prin urmare, ne concentrăm eforturile și pasiunea în toate produsele noastre. Criano Exim SRL este distribuitor autorizat Rubi in Romania. 

Avantaje principale:

  • Rezistente la UV
  • Usor de folosit
  • Usor de transportat
  • Rezistenta foarte buna
  • Absorbtie buna a prafului
  • Absorbtie buna a zgomotului
  • Ranforsata cu nervuri interioare pentru durata de viata prelungita
Scroll to top